Optiker

Sista ansökningsdag: 2018-01-31   

Publicerades: 2017-10-26

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular grundades 1986 i Uppsala. Kliniken i Uppsala är fortfarande Capio Medoculars huvudkontor. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Uppsala arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget i Uppsala län samt Gävleborgs län. Förutom det så har vi även privata patienter. Vi har centralt belägna lokaler på Stora Torget.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Tjänsten har som tyngdpunkt att göra synundersökningar samt förundersökningar inför våra synkorrigerande linsoperationer samt gråstarrsoperationer. Även egen mottagning med t ex återbesök samt arbete på andra positioner kan bli aktuellt om man så önskar. Tjänsten är placerad på vår klinik centralt vid Stora Torget i Uppsala och är 100% alternativt deltid 80%. Vi har ett verksamhetssystem med arbetsbeskrivningar att följa och räknar med flera veckors dubbelgång/upplärning för din trygghet och du har alltid en läkare till hands som hjälp för t ex rådgivning. Vår erfarenhet sedan mer än 30 år är patienternas trygghet.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Optikerutbildning

Förmågor och färdigheter

Självständighet
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Empatisk förmåga
Serviceinriktad
Omdöme
Strukturerad
Kvalitetsmedveten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: månadslön

Tillträde: omgående

Kontaktperson Capio

Eva Malm, Tel:+46709565411

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.