Optiker

Sista ansökningsdag: 2018-11-04   

Publicerades: 2018-10-09

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande 10 verksamma ögonspecialister och 5 ortoptister och totalt har bolaget ca 50 medarbetare. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Globen Ögonklinik söker en optiker.

Du kommer att arbeta i professionella team med såväl ögonmottagning som kataraktkirurgi och synfelskirurgi. Du kommer även ha egna mottagningar och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus samt trevliga och positiva kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta med förundersökningar och uppföljande kontroller vid refraktiv kirurgi. Vi erbjuder dig en optikertjänst med stor frihet under ansvar. På vår ögonklinik vid Globen har vi stort inflöde av både landstings- och privata patienter. Vi ser gärna att du brinner för att arbeta med och utveckla vår refraktiva verksamhet i hela processen från förundersökning och behandling till efterkontroller.

Kvalifikationer

Du är legitimerad optiker och har gärna några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har masterexamen och erfarenhet inom refraktiv kirurgi.

Som person värdesätter vi att du har social kompetens, är positiv och är en bra kamrat som gillar att samarbeta med och lära av andra. Du är smidig, flexibel och lyhörd. Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och söker dig som är intresserad av att testa nya förslag och själv bidrar med egna. Att du är lojal, professionell och prestigelös är självklart. Lika självklart är kvalitet, som är grundläggande i allt vi gör. Vi eftersträvar Bästa Bemötande och Behandling (BBB) och den ambitionen delar du med oss.

Villkor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi har en attraktiv pensionsförsäkring.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Helen Göransson, Tel:0734 168782

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.