PCI-sjuksköterska till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-05-28   

Publicerades: 2018-04-24

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Vi utökar vår verksamhet och öppettider, och söker därför erfaren Angio/PCI sjuksköterska till Hjärtkliniken.

I arbetsuppgifterna på angiolab ingår att sterilassistera och ge läkemedel under angio/PCI samt vid relaterade undersökningar och behandlingar.

I direkt anslutning till angio/PCI finns Hjärtintesivvårdsavdelningen, en vårdavdelning med hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Mestadels kranskärlssjuka patienter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska, eller legitimerad sjuksköterska.

Du har erfarenhet av att arbeta med hjärtsjukvård och arbete på Angio/PCI-lab (alternativt annan vana av att assistera sterilt). Som person är du positiv och ser möjligheter. Du trivs med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tills vidare

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Vårdenhetschef, Tel: 08-5870 2858, maria.jynge@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25