Primärvårdskurator

Sista ansökningsdag: 2019-02-17   

Publicerades: 2019-01-17

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Gävle hälsocentral har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral, rehab och nu även primärvårdsgynekologi.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar du som primärvårdskurator tillsammans med övriga medarbetare. Vi erbjuder våra patienter behandling enligt IBH; integrerad beteendehälsa som utgår från FACT. Arbetsuppgifterna omfattar bedömningar, remittering, psykologisk rådgivning och behandling. I tjänsten ingår handledning av behandlingsforskare och leg. psykoterapeut.


Kvalifikationer

Du ska vara utbildad socionom eller motsvarande med steg 1 utbildning gärna med några års erfarenhet från primärvård eller specialistvård. Vi ser gärna att du har en vilja av att arbeta i team och har god initiativförmåga, organisationsförmåga samt flexibilitet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Bengt-Olof Staffas, Tel:076-621 73 35

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kurator
Capio Citykliniken Helsingborg Mariastaden
2019-05-05
Kurator
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15