Programkontorsledare till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-04-27   

Publicerades: 2018-03-26

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha Stockholms viktigaste projektledarjobb?

Capio S:t Görans Sjukhus byggs nu ut och anpassas för framtidens hälso- och sjukvård. Sjukhuset byggs ut med 29.000 nya kvm och kommer få 96 nya vårdplatser, nya operationssalar, sterilcentral och flera andra delar. Det är vår fastighetsägare Locum som ansvarar för byggnationerna och Capio som driver utvecklingen av våra vårdlokaler med bl a MT-utrustning. Vi söker nu en programkontorsledare till affärsområdet Service & Logistik på Capio S:t Görans Sjukhus. Service & Logistik ansvarar för servicefunktionerna på sjukhuset med enheterna Fastighet & Säkerhet, Inköp, MTA, Infotel och Servicegruppen.

Arbetsuppgifter
Funktionen är en projektledare för driftsättning och att hålla ihop alla Capios delar i de byggprojekt som pågår på sjukhusområdet. Du rapporterar till sjukhusets styrgrupp för projektet och kommer arbeta tillsammans med våra funktioner inom Service & Logistik men även nära och tillsammans med våra sjukhusverksamheter som berörs av projektet. Du kommer vara drivande i att hålla ihop alla våra delar samt säkerställa flyttkedjor och driftsättning. Utveckling av våra arbetssätt och delaktighet i denna utveckling är också uppgifter som ingår.

Du är en senior projektledare med erfarenhet av:

  • Ledningsarbete
  • Flytt och logistik
  • Inköpsprocesser
  • MT och IT samordning
  • Ekonomi och budgetansvar
  • Verksamhetsutveckling
  • Personalansvar

Kvalifikationer
Vi tror att du har gedigen erfarenhet av att arbeta i liknande projekt och har många kontaktytor. Det är en fördel om du har kännedom om vårt sjukhus rutiner och god lokalkännedom alternativt tidigare erfarenhet från större sjukhus. Projektledarerfarenhet från vård och/eller byggsektor är meriterande.

Du har integritet och är en självständig person, samtidigt som du är social, kreativ och serviceinriktad. Vidare är du ordningsam, kan ta egna beslut och är lösningsorienterad.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Projektet har en tidsplan till 2023 och vi ser att denna roll kommer fortsätta utvecklas efter projektets slut. Vi erbjuder en spännande tjänst där du får verka och arbeta med sjukhusets alla delar och har möjlighet att vara med och utveckla våra arbetssätt och påverka framtidens vård.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 27 april. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Victor Triantafyllidis, verksamhetschef Service & Logistik – tel nr 070-3550900 victor.triantafyllidis@capiostgoran.se


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Maj/juni 2018

Kontaktperson Capio

Victor Triantafyllidis, Verksamhetschef , Tel:070-3550900 victor.triantafyllidis@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.