Projektorienterad Systemförvaltare Agresso

Sista ansökningsdag: 2019-01-13   

Publicerades: 2018-12-19

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

Vi letar nu efter dig som vill förvalta och utveckla vårt affärssystem Agresso samt införa och förvalta Jira som projekt- och ärendehanteringssystem.

Uppdraget som systemförvaltare innehåller en stor del förändringsarbete och projekt. Du kommer tillsammans med applikationsansvariga på inköp- och ekonomiavdelningen att förvalta och utveckla vår installation av Agresso och dess integrationer. Vi vill att du levererar allt från livscykelhantering till innovation.

Initialt kommer du även att fungera som applikationsansvarig för inköpsdelen, men ditt huvudsakliga ansvar är att tillse att systemet används på ett effektivt sätt och vara delaktig i att utveckla våra arbetssätt för att kunna dra fördel av digitaliserade processer.

Du rapporterar till ekonomichefen på Capio S:t Görans Sjukhus och kommer arbeta i team med inköpsavdelningen, ekonomiavdelningen och IT.

 
Om oss

Du som vill vidareutveckla både vår verksamhet såväl som framtidens hälso- och sjukvård är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd inom både kompetens och bakgrund. Hos oss får du som har stor drivkraft goda möjligheter att växa med ansvar och utvecklas med de utmaningar som ditt uppdrag medför.

Ekonomi- och inköpsavdelningens grunduppdrag är att ge sjukhuset bästa möjliga stöd i smidiga och kostnadseffektiva processer som minskar administrationen i kärnverksamheten. Sjukhusövergripande arbetar vi enligt vårt koncept med ständiga förbättringar; alla våra anställda har uppdraget – och möjligheten – att kontinuerligt påverka och förbättra vår verksamhet.

 

Om dig

Du har erfarenhet av att ha arbetat som projektledare och/eller systemförvaltare och du behärskar svenska i tal och skrift. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av systemet Agresso och intresse av att driva en digitaliseringsagenda. Du har förmåga att se helheten och ett starkt driv att vilja förenkla och effektivisera. Du är ansvarsfull och diplomatisk men inte konflikträdd.

 Utöver det så ser vi gärna att du både tar dig an och avslutar dina uppdrag med stort engagemang och att du har förmågan att se på saker ur det strategiska perspektivet när det behövs.

Du får gärna vara strukturerad men flexibel och vi hoppas att du är analytiskt kreativ och en pedagogisk prestigelös lagspelare som trivs i en familjär organisation.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 39,5

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Pettersson, Ekonomichef, Tel:08-5870 1159

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.