Projektorienterad systemförvaltare, Bild & Funktion

Sista ansökningsdag: 2018-06-17   

Publicerades: 2018-05-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

Capio S:t Görans Sjukhus spelar en ledande roll inom akut och elektiv sjukvård i Stockholms län och en stor del av IT-avdelningens uppdrag är att se till att systemlösningar för medicinsk diagnostik utvecklas, underhålls och administreras inom det vi benämner förvaltningsområde Bild & Funktion. Innovation och verksamhetsutveckling går hand i hand med upprätthållande av tillgängliga, korrekta och spårbara informationsmängder likväl som efterlevnad gentemot sekretessregler och patientdata-/personuppgiftslagar. Vi är fortsatt övertygade om att nyckeln till en framtidssäker, kostnadseffektiv och högkvalitativ vård för alla är patientdelaktighet och samarbete över vårdgivargränser, vilket ställer höga krav på samverkan, lyhördhet och engagemang i vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektorienterad systemförvaltare för Bild & Funktion så kommer du - tillsammans med förvaltningsledare - arbeta med förvaltnings- och utvecklingsuppdrag för främst de system som vår klinik för radiologi/onkologi och klinisk fysiologi nyttjar. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga funktioner inom IT-avdelningen, avdelningen för Medicinsk Teknik och självklart verksamheten, för att se till att resurser nyttjas på bästa sätt för patienten i slutänden. Utöver de ordinarie uppgifter och ansvarsområden som systemförvaltning och utveckling kräver så kommer du ha en aktiv roll i det kontinuerliga förbättringsarbetet i organisationen, både för avdelningen såväl som för sjukhuset i stort.

Kvalifikationer

Formella krav:

Hög digital kompetens

Minst 1 års erfarenhet av projekt- och/eller förvaltningsarbete inom IT

Behärska svenska mycket väl i tal och skrift

Behärska engelska väl i tal och skrift

 

Meriterande:

Högskoleutbildning inom relevant område

Erfarenhet av arbete inom IT för hälso- och sjukvård

Erfarenhet av arbete inom medicinsk diagnostik

Erfarenhet av arbete inom medicinsk teknik

Vi söker dig som vill utvecklas och utveckla, lära och lära ut och växa med ansvar. Du är prestigelös men med stor drivkraft för att göra rätt från början. Vi vill att du är självständig och ansvarstagande för din egen planering av arbetsvardagen och att du med hög samarbetsvilja och social kompetens tar dig an utmaningarna. Viktigast av allt är att du har hög prioriteringsförmåga samt att du lugnt och flexibelt kan strukturera upp ditt arbete, särskilt i en miljö där utveckling och ständig förbättring är ledord och vardag.
Du som är kompetent, nyfiken och modig erbjuds stor utvecklingspotential och gott sällskap på vår mångfasetterade IT-avdelning, så vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt!

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, Tel:08-5870 2710

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.