Projektorienterad systemförvaltare, Bild och Funktion

Sista ansökningsdag: 2018-01-07   

Publicerades: 2017-12-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

Vi på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus letar efter dig som vill hjälpa till att ta hand om våra Bild- och funktionssystem.

Du får ett grundläggande systemförvaltningsuppdrag med ansvar för daglig drift, förändringsarbete och projekt. I retur vill vi att du levererar allt från regelefterlevnad och kostnadskontroll till livscykelhantering och innovation.

Vi vill att du utvecklas till en på sjukhuset tongivande förvaltningsledare för hela området Bild & funktion.

 

Om oss

Du som vill vidareutveckla både vår verksamhet såväl som framtidens hälso- och sjukvård är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd inom både kompetens och bakgrund. Hos oss får du som har stor drivkraft goda möjligheter att växa med ansvar och utvecklas med de utmaningar som ditt uppdrag medför.

 

IT-avdelningens grunduppdrag är att ge sjukhuset bästa möjliga IT-stöd i vårt hälso- och sjukvårdsuppdrag. Vi gör detta genom att konkret arbeta med tillgänglighet, spårbarhet, riktighet och sekretess för alla informationsmängder såväl som att vara innovativa inom strategiska områden som patientdelaktighet och effektivt omhändertagande över vårdgivargränser.

Sjukhusövergripande arbetar vi enligt vårt koncept med ständiga förbättringar; alla våra anställda har uppdraget – och möjligheten – att kontinuerligt påverka och förbättra vår verksamhet.

 

Om dig

Vi har fåtalet krav: Du har erfarenhet av att ha arbetat som projektledare och du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Utöver det så ser vi gärna att du både tar dig an och avslutar dina uppdrag med stort engagemang och att du har förmågan att se på saker ur det strategiska perspektivet när det behövs.

Du får gärna vara flexibel och strukturerad lika mycket som vi vill att du är analytiskt kreativ och kanske till och med lite egensinnig men prestigelöst pedagogisk.

 

Vi ser väldigt mycket fram emot att få höra av dig som tycker detta låter intressant!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Wijk, Tel:08-58701144

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.