Projektorienterad systemförvaltare för Katalogtjänster & Ärendehantering

Sista ansökningsdag: 2018-06-23   

Publicerades: 2018-05-24

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

Produktiva flöden och kvalitetssäkrade processer är en kritisk del av Capio S:t Görans Sjukhus framgångsmetod; för att göra rätt krävs det både engagemang och vilja hos våra medarbetare, men också systemstöd som tillåter oss att vara fokuserade och resurseffektiva. För att stötta standardisering, digitalisering och därtill automatisering så har IT-avdelningen i uppdrag att tillhandahålla pålitliga och innovativa tjänster som främjar sjukhusets förbättringsarbete. Katalogtjänster & Ärendehantering är ett förvaltningsområde vars både omfattning och relevans ökat stort, och vi ser att kraven på lösningarna blir än mer genomgripande och avancerade framöver.

 

Arbetsuppgifter

Vår projektorienterade systemförvaltare för Katalogtjänster & Ärendehantering ansvarar för att sätta en förvaltningsmodell kring de befintliga systemlösningar och processer vi har och arbetar därtill nära verksamheten i att utveckla nytt och effektivisera befintligt. Du kommer prioritera och leda förändringsönskemål samt stötta ledningsgrupp i strategi- avtals- och budgetfrågor samtidigt som du såklart tillser dina systems tillgänglighet, riktighet, spårbarhet och sekretesskrav. Du kommer samverka med andra förvaltningsobjekt i att kontinuerligt förbättra vår förvaltningsorganisation och du kommer samarbeta med flertalet roller och funktioner både på IT-avdelningen och ute i verksamheten där ditt område har påverkan. Samtliga anställda hos oss har ytterligare ett uppdrag i att alltid jobba med ständiga förbättringar i sin egen närhet och för sjukhuset i sin helhet.

 

Kvalifikationer

 

Formella krav:

Minst 1 års erfarenhet av projekt- och/eller förvaltningsarbete inom IT

Behärska svenska mycket väl i tal och skrift

Behärska engelska väl i tal och skrift

 

Meriterande:

Högskoleutbildning och/eller certifiering inom relevant område

Erfarenhet av arbete inom IT för hälso- och sjukvård

Erfarenhet av katalogtjänster för regional/nationell e-hälsa

Erfarenhet av Identity and Access Management-lösningar

Erfarenhet av processutveckling och modeller för ärendehantering

 

Du är en person med fallenhet för att förstå, analysera och formulera en kravbild och du kan stötta andra i att identifiera och genomföra förbättringsarbeten och projekt med väldigt nära verksamhetsanknytning. Du ska vara trygg med tekniska utmaningar, i dokumentationsförfarandet och med att pedagogiskt kunna implementera förändringar. Vi ställer höga krav på din leverans- och kommunikationsförmåga och vi vill att du klarar av att arbeta självständigt men med hög samarbetsbegåvning: hos oss har du alla möjligheter att utvecklas med din egen vilja och drivkraft.

 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, Tel:08-5870 2710

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.