Psykolog till Capio Läkarhus Kvillebäcken

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2018-01-22

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Kvillebäcken, vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. Hos oss har ca 18 000 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 60 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Beskrivning av tjänst

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga uppgifter för psykolog på vårdcentral. Arbetet utgörs av bedömning och behandling av framförallt vuxna patienter. Inom primärvården arbetar vi i synnerhet med personer med depression, ångesttillstånd (såsom generaliserat ångestsyndrom, paniksyndrom, social fobi, tvångssyndrom), krisreaktioner och PTSD. Remissgenomgång sker centralt i psykologgruppen. Vi satsar mycket på att förbättra vården och tillgängligheten för patienter med psykisk ohälsa. Din tjänst kommer att ingå i vårt psykosociala team bestående av läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och psykolog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har förmågan att göra snabba, avgränsande och strukturerade psykologiska bedömningar och behandlingar. Du kan hålla såväl hög tillgänglighet som god kvalitet på det behandlingsarbete du bedriver. Vi lägger särskild vikt vid god samarbetsförmåga och förmåga till självständighet i arbetet. Meriterande är om du har inriktning mot flera olika evidensbaserade metoder, såsom KBT, FACT och Interpersonell Psykoterapi (IPT). Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete som psykolog inom primärvården.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som sker via vårt rekryteringssystem Varbi.
Sista ansökningsdag är 28 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Rundberg, Tel:070-757 62 47

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-04-21
Psykolog alt PTP-psykolog/Psykoterapeut Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-21
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-04-08
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-31
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-29
Psykolog
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-03-29