Psykolog till Capio Läkarhus Lysekil

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2017-12-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Lysekil är en del av Capio Närsjukvård. Enheten består av vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning - allt under ett och samma tak för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra patienter. För att öka tillgängligheten för våra patienter driver vi sedan den 1 november 2016 en filial i Brastad. Varmt välkommen att bli en del av vårt team.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga uppgifter för psykolog på vårdcentral. Arbetet utgörs av bedömning och behandling av framförallt vuxna patienter. Inom primärvården arbetar vi i synnerhet med personer med depression, ångesttillstånd (såsom generaliserat ångestsyndrom, paniksyndrom, social fobi, tvångssyndrom), krisreaktioner och PTSD. Vi satsar mycket på att förbättra vården och tillgängligheten för patienter med psykisk ohälsa. Din tjänst kommer att ingå i vårt psykosociala team bestående av läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och psykolog.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har förmågan att göra snabba, avgränsande och strukturerade psykologiska bedömningar och behandlingar. Du kan hålla såväl hög tillgänglighet som god kvalitet på det behandlingsarbete du bedriver. Vi lägger särskild vikt vid god samarbetsförmåga och förmåga till självständighet i arbetet. Meriterande är om du har inriktning mot flera olika evidensbaserade metoder, såsom KBT, FACT och Interpersonell Psykoterapi (IPT). Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete som psykolog inom primärvården.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Törnblom, verksamhetschef, Tel:0769-46 30 60

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri Norrköping
2018-10-11
Psykologer online till Capio Go
Capio Go
2018-10-07
Psykolog, delad tjänst på Capio Läkarhus Angered och Capio VC Sävedalen
Capio Vårdcentral Sävedalen
2018-09-30
Capio Söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio centrum för smärta och utmattning
2018-09-21