Psykolog till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2018-11-30   

Publicerades: 2018-10-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus. Vårdcentralen har i dagsläget ca 8 800 listade och vi är ett 20-tal medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Alla tjänster är besatta med ordinarie befattningshavare och förutom specialister i allmänmedicin finns AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Vårdcentralen är i ett utvecklingsskede och vi har under det senaste året byggt upp sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, astma/KOL och hypertoni samt en äldremottagning. Sedan årsskiftet har vi även ett uppdrag att ta hand om barn och unga med psykisk ohälsa. I huset finns flera andra specialistmottagningar (ÖNH, hud, gynekologi, psykiatri och barnmorskemottagning) som vi samarbetar med.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu legitimerad psykolog för uppdraget av 1:a  linjen vid psykisk ohälsa hos barn och ungdomar 0 -17 år.Vi söker en person som har intresse att arbeta med alla åldrar

 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Du kommer till en vårdcentral med:

  • Möjlighet att påverka och utveckla verksamheten
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • Regelbunden handledning

 

I tjänsten ingår rådgivning, bedömning och kortare behandling av psykisk ohälsa till barn och ungdomar 0-17 år

 

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst två års erfarenhet av praktiskt behandling av barn och ungdomar. Önskvärt med kompetens i utvecklingspsykologi, KBT och föräldrar-barn samspel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

 

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning  Omfattning: Heltid Lön:

Enligt överenskommelse.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Visstidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ring gärna för mer information eller kom på ett besök! Vi håller till i det gamla Serafimerlasarettet med anor från 1700-talet.

Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök senast: 2018-10-31

 

 

 

 

 

    Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Tuija Peltonen, Tel:073-377 14 30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.