Psykolog till Capio Vårdcentral Södermalm

Sista ansökningsdag: 2018-12-01   

Publicerades: 2018-11-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är leg.psykolog eller leg. psykoterapeut för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Det psykosociala arbetet är organiserat utifrån integrerad beteendehälsa-IBH. Organisationsformen är utvecklad specifikt för primärvårdens villkor och arbetssättet kännetecknas av hög tillgänglighet, ett uttalat samarbete mellan olika vårdprofessioner och stegvis vård. Vi har ingen väntelista utan patienterna bokas in direkt på en tid, ibland samma dag.

Vi arbetar med att erbjuda fokuserade samtal som syftar till att lära patienterna copingstrategier för att bättre hantera olika psykologiska svårigheter. Behandlingsinsatserna utgår från både traditionell KBT och mer (F)ACT-betonade insatser. Insatserna är primärt korta och avgränsade, men vi har idag ingen yttre gräns för hur många besök patienterna får komma. Den enskildes behov och grad av funktionsnedsättning avgör. Patienter med svårare psykiatrisk problematik remitterar vi vidare.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog eller psykoterapeut och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Utbildning i KBT är ett krav, erfarenhet av (F)ACT premieras.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100% kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Olsson Jansen, Tel:070-937 41 84

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-03-29
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-21
Psykolog/Leg. psykoterapeut Capio Vårdcentral Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-03-17
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-03-05
Psykolog
Capio Vårdcentral Årsta
2019-03-04
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-03-03
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-01
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-01
Psykolog till Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-02-24