Psykolog

Sista ansökningsdag: 2018-06-24   

Publicerades: 2018-05-29

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Capio Läkargruppen söker nu en Legitimerad psykolog

 

Tjänsten är delad mellan allmänmedicin (80%) och företagshälsovård (20%).

Arbetsuppgifter: Uppdraget är att träffa våra kunder och patienter för individsamtal på Allmänmedicinmottagningen. På företagshälsovården arbetar du med samtalsbehandling enligt KBT med medarbetare och chefer från våra kundföretag. Det finns också möjlighet att arbeta med grupp och organisationsutveckling, utbildningar och handledning.

Du arbetar i team tillsammans med allmänläkare, sjuksköterskor, BMA och läkarsekreterare. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus, nära samarbete med företagshälsovårdsteamet och övriga i huset. Du arbetar dagtid och har möjlighet att påverka dina arbetstider.

Kvalifikationer: Leg. Psykolog. Erfarenhet från Företagshälsovård är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, trygg i din roll, initiativtagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Heltid, tjänstgöring måndag-fredag.

Vi gör löpande urval varför kan komma att kontakta dig innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Capio Läkargruppen arbetar strategiskt med rekrytering och vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Fredrik Jansson, Tel:072-1426880

Mia Lindmark / Care Unit Chef, Tel:072-1422065

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-04-21
Psykolog alt PTP-psykolog/Psykoterapeut Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-21
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-04-08
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-31
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-29
Psykolog
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-03-29