Psykologassistent

Sista ansökningsdag: 2018-03-01   

Publicerades: 2018-01-29

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och vänder oss till patienter med psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vi erbjuder öppenvård under dagtid. Vår personal och verksamheter är hbtq-diplomerade. Våra mottagningar finns centralt i Linköping och Norrköping.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Östergötland söker psykologassistent öppenvårdsmottagning i Linköping.

På öppenvårdsmottagningen i Linköping arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, ST-läkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och uppmuntrar specialisering.

Arbetsuppgifter
Assistera legitimerad psykolog vid utredningar. Arbetsuppgifter innefattar anamnesinsamling, testning samt dokumentering i journalsystem.

Kvalifikationer
Psykologstudent som genomgått termin 9 och har godkänd VFU inom vuxenpsykiatri eller vuxenhabiltering. Erfarenhet av testning är meriterade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Visstidsanställning. Deltid. Tillträde efter överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2018-08-31

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse.

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-04-21
Psykolog alt PTP-psykolog/Psykoterapeut Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-21
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-04-08
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-31
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-29
Psykolog
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-03-29