Psykologer online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2018-10-07   

Publicerades: 2018-09-02

Beskrivning av tjänst

 

Capio Go söker psykologer!                                                                      

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter. Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande.

Vi kommer inom kort att starta vår digitala Psykologmottagning. Patienter ska kunna söka oss för kvalificerad rådgivning gällande t.ex nedstämdhet/depression, oro/ångest eller sömnbesvär.

Därför söker vi nu Psykologer som vill arbeta med oss!

 Arbetsuppgifter

Våra patienter kan när som helst på dygnet söka oss på Capio Go, logga in med Bank-Id och välja sökorsak. De får då svara på ett antal frågor kring sina besvär, tidigare sjukdomar samt eventuella tidigare behandlingar etc. Svaren på frågorna skickar sedan patienten in. Psykolog läser de svar som patienten lämnat innan han/hon öppnar ett chatsamtal med patienten, som sedan kan få medicinsk bedömning, kvalificerad rådgivning/behandling och recept.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog som är trygg i både person och profession och vill vara med oss i uppstarten av Psykolog Online. Arbetet innebär att ta patientärenden men också komma med synpunkter, förslag till förbättringar, nya sökorsaker etc. 

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. Alla som arbetar i vår digitala tjänst bidrar till utvecklingen av den genom att ge oss feedback om hur vi tillsammans kan bli bättre.

 

Villkor

Anställningsform, omfattning och placeringsort:

Deltid, timanställning eller konsult. Du arbetar på din ordinarie arbetsplats alternativt hemifrån och kombinerar oftast digitalt och fysiskt arbete.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Enl överrenskommelse

Tillträde: Enl överrenskommele

Kontaktperson Capio

Cecilia Meurling, Tel:073-388 49 59

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-02-03
Capio Psykiatri Stockholm söker leg psykolog till Öppenvård
Capio Psykiatri Stockholm
2019-01-19
Psykolog
Capio Vårdcentral Skogås
2019-01-05
Psykolog till Capio Läkarhus Stenungsund
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-01-04
Psykolog till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2018-12-31