Psykoterapeut till Öppenvården

Sista ansökningsdag: 2018-04-20   

Publicerades: 2017-09-04

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ätstörningscenter är en specialistpsykiatrisk enhet och vänder sig till patienter med ätstörningsproblematik. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting samt andra landsting. Vår öppenvårdsavdelning och dagbehandling finns i Sollentuna och vår dygnsvårdsavdelning i Jakobsberg.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Nu utökar vi personalstyrkan ytterligare och söker en Psykoterapeut till öppenvården i Sollentuna.

Arbetsuppgifter; Arbetet innebär behandlingsansvar för patienter med ätstörningar. Behandlingen bedrivs framförallt i grupp men sker också individuellt. I tjänsten ingår det att ha och bedriva framförallt individuella samtal i alla åldrar. För personer under 18 år använder vi oss av en familjemodul riktad för att inkludera familjen i behandlingen. Vi arbetar med kognitiv beteendeterapi med regelbunden handledning och utbildning. Behandlingen är manualbaserad utifrån C. G. Fairburns transdiagnostiska modell vid ätstörning, -KBT-E.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.  Som person bör du vara flexibel och van vid såväl teamarbete som att arbeta självständigt.

Kvalifikationer; Vi söker dig som är utbildad socionom, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning med grundläggande psykoterapeut utbildning (steg 1) med KBT-inriktning. Gärna med erfarenhet från gruppbehandling och/eller psykiatriskt arbete och en legitimationsgrundande psykoterapeutisk utbildning. Meriterade är kunskaper om samt erfarenhet av arbete med ätstörningar samt kunskaper om KBT-E. Krav är att du har en önskan om att arbeta med manualbaserat behandlingsarbete.

Anställningsvillkor; Tjänstgöring dagtid måndag - fredag. Provanställning 6 månader.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, enhetschef, Tel:08-590 009 70

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.