PTP -psyklog

Sista ansökningsdag: 2018-10-31   

Publicerades: 2018-10-10

Beskrivning av tjänst

 

PTP – Psykolog

1-årsförordnande

sökes

till Minnesmottagningen Capio Dalen. Arbetet fokuserar huvudsakligen på neuropsykologisk testning, utredning och samtal med patienter och anhöriga, individuellt och i grupp. Viss möjlighet till personalstödjande insatser i form av handledning och utbildning finns också. Kliniken är utvecklingsinriktad och psykologavdelningens ambition är att erbjuda ett så brett utbud som möjligt.

 

Vi söker en psykolog med psykologexamen och med intresse för neuropsykologi samt äldre patienter och deras anhöriga. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet

Heltid.

1-årsförordnande. Tillträde december

 

För upplysningar om tjänsten kontakta:

psykolog Hans Wahlund 08-684 33 701

Verksamheten över går den 1 november till

Praktikertjänst N.Ä.R.A.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v

Lön: individuell lönesättning

Tillträde: december 2018

Kontaktperson Capio

Hans Wahlund psykolog, Tel:08-684 33 701

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.