PTP-psykolog till Capio Vårdcentral Enköping

Sista ansökningsdag: 2018-02-11   

Publicerades: 2018-01-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Enköping är en stad på tillväxt och så även vi. Idag har vi över 10 800 listade som valt oss som vårdgivare. Vi behöver nu förstärka vår bemanning för att fortsätta vara patienternas första val. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, barnavårdscentral, distriktsläkare, diabetesmottagning, vaccinationsmottagning och gym. All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

Beskrivning av tjänst

Som PTP-psykolog hos oss får du en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vårdcentralen har fokus på att arbeta med integrerad beteendehälsa, med målet att genom hög tillgänglighet möta patienterna i ett tidigt skede och arbeta för att öka patientens funktionsnivå och livskvalitet. Psykologens behandlingsuppdrag är primärvårdsanpassad behandling som fokuserad ACT, föreläsningar, gruppbehandlingar, öppna självhjälpsgrupper och i enstaka fall traditionell KBT. På vårdcentralen utvecklar vi former för samarbete gällande bedömning av våra patienter och för patienter med psykosocial problematik innebär det ofta att det är psykologen som gör den första bedömningen och ansvarar för patientens behandling. Arbetet präglas av ett nära samarbete med andra yrkeskategorier. Arbetsområdet är psykisk ohälsa som inte kräver psykiatrins resurser eller beteendemedicinska frågeställningar. Konsultation och utbildning till anställda inom primärvården ryms inom uppdraget, och deltagande i organisatoriskt utvecklingsarbete uppmuntras.

Vårdcentralen har vana att ta emot studenter från olika professioner. Vi önskar en ny PTP-psykolog som kan bli en kollega även på sikt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du som söker PTP-tjänstgöring ska ha en godkänd psykologexamen, helst med utbildning i kognitivbeteendeterapi. Det är meriterande om du har en kompetens inom FACT eller ACT, evidensbaserade korttidsbehandlingar, hälsopsykologi och beteendemedicin. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personlig och professionell flexibilitet är nödvändigt, liksom att vara realistisk och ödmjuk. Personlig lämplighet är mycket viktigt för oss. God talad svenska och skriven svenska är ett krav.

Anställningen är tidsbegränsad till ett år med start 1 februari 2018 eller enligt överenskommelse. Vi värnar om en god introduktion varför inskolning med nuvarande befattningshavare eftersträvas dels för att ge kvalitativ inskolning dels för att kunna ta del av hela PTP-programmets utbildning som börjar 6 februari. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 80 - 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Anne Widdas, Tel:072-888 01 11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog eller Psykoterapeut
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2019-05-31
Psykolog
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-05-17
Psykolog till Capio Vårdcentral Gubbängen
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-05-16
Pyskologer online till Capio Go
Capio Go
2019-05-12
Leg. psykolog till Smärtrehabiliteringen
Smärtkliniken
2019-05-12
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-10
Capio Psykiatri Stockholm söker KBT- psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog/PTP-psykolog/Psykoterapeut/Socionom
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-28
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-04-26