PTP-psykolog till Capio Vårdcentral Grästorp

Sista ansökningsdag: 2018-01-28   

Publicerades: 2017-12-11

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är en välfungerande vårdcentral i den lilla kommunen Grästorp, med 5600 listade patienter mitt i Västra Götaland. Här finns allt under samma tak: psykolog-, läkar- och sköterskemottagning, BVC, rehabilitering, MVC (tillhör Närhälsan) och medicinsk fotvård. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper, liksom hög tillgänglighet till psykolog, för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Som ensam vårdcentral i kommunen har vi även ett nära och naturligt samarbete med kommunens socialtjänst, skola m fl.

Beskrivning av tjänst

20 PTP-tjänster! Västra Götalandsregionen erbjuder PTP under handledning på kvalitetscertifierade arbetsplatser och du kommer vara en del i regionens uppskattade PTP-program. Starta karriären i en region som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och satsar på psykologers utveckling. Vi söker dig som med din kunskap och ditt engagemang vill vara med och göra skillnad - välkommen med din ansökan!

Vill du vara med i vårt team på vårdcentralen i Grästorp?

Idag har vi en psykolog som bland annat arbetar med traumabehandling, anknytningsproblematik och som handleder PTP-psykologer. Dessutom har vi en psykolog som kommer att vara föräldraledig från april 2018. Psykologverksamheten är en naturlig del i vårdcentralens mottagningsarbete och är därför belägen mitt i läkarmottagningen.

I tjänsten ingår bland annat

  • att utreda, bedöma och behandla lindrig och medelsvår psykisk ohälsa
  • att för en patient med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser verka för att rehabiliteringsprocessen sker samordnat med patientens övriga behandlingar

Som PTP-psykolog kommer du att ingå i regionens PTP-program, vilket innebär regelbundna utbildningsdagar samt träffar med andra PTP-psykologer. Arbetsplatsen är kvalitetscertifierad och godkänd av Socialstyrelsen.

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 2019-02-28.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns det en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

HÄR kan du läsa mer om Capio Vårdcentral Grästorp.
Hitta hit: KARTA

Kvalifikationer

Du som söker ska ha psykologexamen.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-03-01

Kontaktperson Capio

Tina Hogbäck, verksamhetschef, Tel:0733-33 83 11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.