Capio Ätstörningscenter söker receptionist till öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2018-02-23   

Publicerades: 2017-06-29

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ätstörningscenter är en specialistpsykiatrisk enhet och vänder sig till patienter med ätstörningsproblematik. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting samt andra landsting. Vår öppenvårdsavdelning och dagbehandling finns i Sollentuna och vår dygnsvårdsavdelning i Jakobsberg.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Capio Ätstörningscenter

Söker receptionist till vår öppenvårdsmottagning i Sollentuna.   

Vi söker dig som är noggrann och flexibel. Samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter är egenskaper som vi också anser är viktiga. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet.

Vi har en öppen och trevlig stämning med bra sammanhållning och ett gott samarbete inom personalgruppen. Som anställd får du goda förmåner.

Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist inom  öppenvård, så som kassa- och receptionsarbete, telefon, posthantering och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift.
Vi dokumenterar i journalsystemet Cambio Cosmic, tidigare kunskap inom Cambio Cosmic är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor: Heltid. Tjänstgöring dagtid, måndag-fredag. Flextid. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månad provanställning.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, t f enhetschef, Tel:08-590 009 70

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.