Receptionist

Sista ansökningsdag: 2018-10-07   

Publicerades: 2018-09-24

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 100 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Movement erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras samt en organisation med fokus på utveckling och lärande.
Vi söker dig som är noggrann och flexibel. Samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter är egenskaper som vi anser är viktiga. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet.
Vi har en öppen och trevlig stämning med bra sammanhållning och ett gott samarbete inom personalgruppen. Som anställd får du goda förmåner.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som receptionist, så som kassa- och receptionsarbete, telefon och övriga förekommande administrativa assistentuppgifter.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i svenska språket.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid, 100 %. Tjänstgöring dagtid, måndag-fredag. Flextid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Hultgren, Tel:0733344550

Facklig företrädare

Ulrika Arnell, Vision, Tel:010-2007218

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.