Rehabkoordinator till Capio Farsta Primärvårdsrehabilitering

Sista ansökningsdag: 2018-12-15   

Publicerades: 2018-11-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Farsta är en stor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Farsta Centrum med närhet till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett stort psykosocialt team. Vi har även en rehabenhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer knuta till verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i vårt rehabteam som rehabkoordinator?

Rehabiliteringskoordinatorns roll är att fungera som stöd till patienten, en resurs för läkaren och övriga vårdprofessioner i rehabiliterings- och sjukskrivningsfrågor.

Du kommer att ha din anställning på Farsta Primärvårdsrehabilitering och utföra uppdraget på 1-2 vårdcentraler i södra Stockholm. Du kommer att kunna ingå i nätverket som samordnas på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Där annordnas regelbundna nätverksträffar för erfarenhetsutbyte och kollegialt stöd och där erbjuds också kompetensutveckling i form av seminarier.

Rehabiliteringskoordinatorn har tre arbetsområden:

• Stöd till patienten

• Intern koordinering av rehabilitering och sjukskrivning

• Kontaktperson till externa aktörer som exempelvis Försäkringskassan och arbetsgivare.

 

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Vi söker dig som är intresserad av rehabilitering och har god förmåga till samordning. Du skall vara legitimerad sjukvårdsprofession eller auktoriserad socionom med flerårig erfarenhet av rehabilitering, gärna med vidareutbildning inom området, bör ha MI-kompetens och gått kursen Koordinering av rehabprocessen, 7.5 hp, samt ha kännedom om försäkringsmedicin.

 

Förmågor och färdigheter

Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Muntlig kommunikation
Serviceinriktad
Strategisk
Strukturerad
Problemlösande analysförmåga

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.