Rehabkoordinator till Capio Vårdcentral Ringen

Sista ansökningsdag: 2018-03-26   

Publicerades: 2018-03-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med närmare 28 000 listade patienter. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och har låg personalomsättning. Vi arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Rehabiliteringskoordinatorns roll är att fungera som stöd till patienten, en resurs för läkaren och övriga vårdprofessioner i rehabiliterings- och sjukskrivningsfrågor.

Du kommer att ha din anställning på Farsta Primärvårdsrehabilitering och utföra uppdraget på Ringens Vårdcentral. Du har möjlighet att delta i regelbundna nätverksträffar på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen för erfarenhetsutbyte och kollegialt stöd. Där erbjuds också kompetensutveckling i form av seminarier.

Rehabiliteringskoordinatorn har tre arbetsområden:

• Stöd till patienten

• Intern koordinering av rehabilitering och sjukskrivning

• Kontaktperson till externa aktörer som exempelvis Försäkringskassan och arbetsgivare.

 

Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap

Vi söker dig som är intresserad av rehabilitering och har god förmåga till samordning. Du skall vara legitimerad sjukvårdsprofession eller auktoriserad socionom med flerårig erfarenhet av rehabilitering, gärna med vidareutbildning inom området. Du bör ha MI-kompetens och ha gått kursen Koordinering av rehabprocessen 7.5 hp, samt ha kännedom om försäkringsmedicin.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Susanne Carlgren, verksamhetschef Ringens VC, Tel:073-774 14 55

Stefan Fröberg, enhetschef Farsta Rehab, Tel:070-8157852

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Fysioterapeut/Sjukgymnast - Psykiatrin
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-24
Leg. fysioterapeut till vår Smärtklinik
Smärtkliniken
2019-05-05
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-05
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-04
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-30