Rehabkoordinator till vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2019-02-18   

Publicerades: 2019-01-21

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 16 medarbetare som tillsammans har hand om runt 7 000 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket resulterar att gruppen är trygg och stabil – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en rehabkoordinator till vårt team. Som rehabkoordinator på vårdcentralen har du en viktig roll. Tillsammans  med övrig personal som läkare, psykolog och teamsjuksköterskor jobbar du strukturerat med patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna. Du koordinerar kontakt med arbetsgivare, Försäkringskassan och andra instanser, med målet att minska längden på och antalet sjukskrivna. Genom att vara ett stöd för patienten underlättar du dennes väg tillbaka till arbete. Genom regelbundna möten med läkare, psykolog, rehabkoordinator och handläggare från Försäkringskassan finns en bra grund för en patientcentrerad och effektiv process.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från liknande arbete, te x som rehabkoordinator eller handläggare på Försäkringskassan, och är väl insatt i försäkringsmedicin och rehabilitering. Du gillar utmaningar, ser möjligheter snarare än hinder och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling, ffa den del som rör försäkringsmedicin och rehabilitering tillbaka till arbete. Är du dessutom flexibel, positiv och intresserad så kan du vara den vi söker. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi använder journalsystemet Webdoc. Din grundutbildning kan variera, ex fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska eller liknande.

Utbildning Koordinering av rehabiliteringsprocessen 7,5 hp är meriterande.

 

Villkor

Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 30%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Kinna Helgesson, Tel:0769-48 27 21

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.