Rehabkoordinator

Sista ansökningsdag: 2019-02-03   

Publicerades: 2019-01-03

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Nygatan centralt i Linköping. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en rehabkoordinator till vår öppenvårdsmottagning i Linköping.

Vår öppenvårdsmottagning i Linköping ligger på Nygatan, centralt och med närhet till Resecentrum. På mottagningen arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, ST-läkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka.

Vi söker nu en rehabkoordinator som vill vara en del av vår mottagning. Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel med god förmåga både till självständigt arbete samt samarbete med kollegor och samverkanspartners. Du har kunskap och kännedom om Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens regelverk vad gäller sjukskrivning och arbetsåtergång.

Tjänsten är uppdelad på 50% rehabkoordinering och 50% i din grundprofession.

Arbetsuppgifter

Rehabkoordinatorns arbetsuppgifter är att underlätta återgång i arbete för mottagningens patienter. Att samordna åtgärder som förhindrar eller optimerar sjukskrivning och rehabiliteringsprocessen för patienter med nedsatt arbetsförmåga samt att samverka med andra rehabiliteringsaktörer såsom vårdgivare, myndigheter, arbetsgivare, skola osv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, sjuksköterska eller socionom med erfarenhet av rehabkoordinering. Erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande.

 

Villkor

Heltid 40 timmar/vecka, arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Birgitta Manner, HR, Tel:08-590 009 62

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Arbetsterapeut sommarvik
ASIH
2019-05-12
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-05-10
Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2019-04-30