Röntgeningenjör över sommaren till Capio S:t Göran Radiologi AB

Sista ansökningsdag: 2018-04-27   

Publicerades: 2018-03-27

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en vikarie över sommaren för vår röntgeningenjör som är föräldraledig.

Arbetsuppgifter
Din roll är att vara första kontakten på röntgenavdelningen för personalen då problem uppstår. Du är också en länk mot leverantörens serviceorganisation, där vi idag har olika avtalsnivåer och ett mycket gott samarbete.

Kvalifikationer
Du är svensktalande och har erfarenhet av bildgivande system på en röntgenavdelning, konventionell röntgen, CT, MR mm.

Villkor
Uppdraget startar i mitten på juni, beroende på när du är tillgänglig, och varar som längst till 3 augusti 2018. Då en av våra ingenjörer kommer att gå i pension under senare delen av 2019 kan det också vara en inkörsport till framtida anställning.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Byström, Verksamhetschef, Tel:anders.bystrom@capiostgoran.se, tel 0733-241 4

Robert Jakobsson, Röntgeningenjör, Tel:robert.jakobsson@capiostgoran.se, tel 0730-478090

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.