Röntgeningenjör till Capio S:t Göran Radiologi AB

Sista ansökningsdag: 2018-11-18   

Publicerades: 2018-10-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en röntgeningenjör då den ena av våra två slutar och går till nya uppgifter.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med ytterligare en röntgeningenjör samt en sjukhusfysiker. Er roll är att vara första kontakten på röntgenavdelningen för personalen då problem uppstår. Ni är också en länk mot leverantörens serviceorganisation, där vi idag har olika avtalsnivåer och ett mycket gott samarbete.

Ni har även ansvar för övriga röntgenutrustningar på sjukhuset och är dessutom involverade när ny utrustning skall köpas in.

Kvalifikationer

Du är svensktalande och har erfarenhet av de bildgivande system som finns på en röntgenavdelning, konventionell röntgen, datortomograf, angio, gärna magnetkamera, mm. Erfarenhet av RIS/PACS (Sectra) är meriterande. Du har relevant teknisk utbildning, praktiskt handlag och några års erfarenhet.

Villkor 

Uppdraget startar så snart som möjligt, helst under januari 2019. Ett senare tillträde kan diskuteras.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Byström, Verksamhetschef, Tel:0733-241 481, anders.bystrom@capiostgoran.se

Robert Jakobsson, Röntgeningenjör, Tel:0730-478090, robert.jakobsson@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.