Röntgensjuksköterska sökes till delad dagtjänst Röntgen-Mammografi

Sista ansökningsdag: 2017-12-22   

Publicerades: 2017-11-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Är du röntgensjuksköterska och vill lära dig mer om röntgen och utvecklas inom mammografi?

På Capio S:t Görans Röntgen- och Mammografiavdelningar skapar vi nu en helt ny tjänst där du får tillgång till båda områdena på ett helt nytt sätt. Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan våra olika funktioner på Mammografimottagningen och Röntgen och arbeta dagtid. Med denna kombinerade dagtidstjänst kommer du att få kompetens både inom mammografi och övrig radiologi.

Vi erbjuder dig en kombinerad tjänst inom mammografi och radiologi, alternativt en tjänst enbart inom mammografi om du så önskar.

På Mammografimottagningen arbetar du både med screening och kliniska undersökningar. På Röntgen arbetar du med konventionell radiologi, datortomografi, ultraljud och genomlysning/intervention.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom mammografi/radiologi, men det är inte ett krav.

Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att samarbeta, kommunicera, serviceinriktad och att du är en självständig person.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-22.

 Vi gör urval och rekryterar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll/Vårdenhetschef Röntgen, Tel:08 5870 15 71, charlotte.sall@capiostgoran.se

Christina Hinzer/Vårdenhetschef Mammografi, Tel:08 5870 17 94, christina.hinzer@capiostgoran.se

Facklig företrädare

Jean Dar/Vårdförbundet, Tel:08-5870 35 35, jean.dar@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.