Röntgensjuksköterska till mammografimottagningen

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-02-04

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad att jobba med kvinnors hälsa?

Nu söker vi en ny röntgensjuksköterska då vi har en kollega som går i pension. På mammografimottagningen jobbar vi 20 röntgensjuksköterskor tillsammans med 7 radiologer och jag som kommer bli din närmaste chef heter Ann-Christine Severin.

Som röntgensjuksköterskan roterar du inom alla förekommande arbetsuppgifter såsom screening, klinisk mammografi, assisterar vid röntgen/ ultraljudsledda punktioner och galaktografier, preparatröntgen, receptionsarbete samt telefonbokning.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vården för våra patienter, att möta önskemålen från våra remittenter och att utveckla samarbetet med Bröstcentrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet. Har du mammografierfarenhet är det meriterande.

Som person är du engagerad, positiv, kvalitetsinriktad och är van vid att ta eget ansvar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Som en del av det försöker du alltid se möjligheter och lösningar i ditt dagliga arbete.

Ansökan
Vi gör urval och rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du någon fråga om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig. Mina kontaktuppgifter finns längre ner i annonsen.

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann-Christine Severin, Tel:08-58701799

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.