Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-10-07   

Publicerades: 2018-09-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Söker du en extra trevlig arbetsplats med bra planering, struktur och organisation? Trivs du bäst på en lagom stor avdelning med goda förutsättningar för både upplärning och rotation mellan olika modaliteter?

Kom och jobba som röntgensjuksköterska med oss på Röntgenkliniken på S:t Göran Radiologi, den enda privata röntgenaktören i Stockholm som har verksamhet på ett akutsjukhus. Vi finns på Capio S:t Görans Sjukhus mitt i stan, på Kungsholmen. Hos oss finns totalt tre undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, tre datortomografer, två MR-kameror, två genomlysningsrum och tre ultraljudsrum.

Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan våra modaliteter, och ha schemalagd arbetstid. Verksamheten ställer stora krav på kompetens, god service och kommunikation samt att du kan arbeta självständigt. Vi värdesätter bra planering, struktur och god kommunikation mellan avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, gärna med flerårig erfarenhet och god DT-vana. Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att samarbeta, kommunicera och att du gillar att ge god service. Vi tror att du är en empatisk, uppmärksam och stödjande person som tycker om att jobba med alla sorters människor. Du är ansvarstagande, närvarande och tycker om att ta egna initiativ. För dig är det viktigt att bemötande både patienter och kollegor väl.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet!

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 15 71

Facklig företrädare

Jean Dar, Vårdförbundet, Tel:08-5870 3535

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.