Samtalsterapeut till Capio Vårdcentral Hovshaga

Sista ansökningsdag: 2018-01-20   

Publicerades: 2017-12-21

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hovshaga är en av Växjös största vårdcentraler med drygt 11 300 listade patienter. Vi är för närvarande 25 drivna och engagerade medarbetare som har för ambition att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Hos oss blir du ett team av läkare, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, psykosociala resurser, fysioterapeuter och distriktssköterskor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar idag en samtalsterapeut på heltid och vi behöver nu förstärka med ytterligare en på halvtid. Ni kommer tillsammans att bilda ett team som erbjuder personer med psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande. Vi arbetar enligt modellen Integrerad beteendehälsa vilket skapar hög tillgänglighet och ett effektivt patientflöde för att på bästa sätt kunna tillmötesgå våra patienters behov. Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av personer med bland annat krisreaktioner, ångest, lätta och medelsvåra depressioner och stressrelaterade sjukdomar. Rollen som samtalsterapeut är variationsrik och stimulerande. Du får ta ett stort eget ansvar, har en hög grad av delaktighet i verksamheten och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även möjlighet till kontinuerlig handledning för att du ska kunna växa i din roll.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha socionomexamen med social inriktning och KBT-steg 1 alternativt psykologexamen.

Som person är du öppensinnad och engagerad. Du är bra på att organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då rollen innebär både självständigt arbete och arbete i team är det viktigt att du är bekväm i detta. Vi värdesätter att du är en god lagspelare och att du är van att ta egna initiativ.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sverre Sjögren, verksamhetschef, Tel:070-675 76 64

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-02-03
Psykolog
Capio Vårdcentral Skogås
2019-01-05
Psykolog till Capio Läkarhus Stenungsund
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-01-04
Psykolog till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2018-12-31
Capio Psykiatri söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio centrum för smärta och utmattning
2018-12-19
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Ätstörningscenter AB, Varberg
2018-12-19
Psykolog till Capio Vårdcentral Badhotellet
Capio Vårdcentral Badhotellet
2018-12-16
Psykolog
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2018-12-12