Sektionsledare till operationsenheten

Sista ansökningsdag: 2018-05-27   

Publicerades: 2018-05-08

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Beskrivning av tjänst

Operationsenheten

Sjukhusets operationsenhet består av tre operationssalar, en sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar. 

Våra opererande enheter är allmänkirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi, ÖNH och ögon. Årligen utförs här cirka 4000 operationer. Våra vårdtagare är både barn och vuxna.

Den intilliggande vårdenheten fungerar som dagkirurgisk enhet med möjlighet till övernattning måndag-fredag.

Beskrivning 

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Som sektionsledare hos oss arbetar du både kliniskt och som arbetsledare. Tillsammans med en sektionsledare för anestesi ansvarar du för daglig drift och samordning av verksamheten, vilket innebär programplanering, programstyrning och kortsiktig personalplanering.

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. 

Vårt arbete är teambaserat och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. 

Kvalifikationer

Operationssjuksköterska med flera års klinisk erfarenhet, gärna inom dagkirurgi. Tidigare erfarenhet som arbetsledare är meriterande. 

Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, engagemang, tydlighet, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Det är viktigt att du har en positiv och öppen attityd samt förmåga att skapa delaktighet och ett positivt klimat. Uppdraget ställer stora krav på kommunikation och helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team samt att du har förmåga att leda, utveckla och motivera medarbetare att växa i sin yrkesroll

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Louise Aronsson, enhetschef Operation, CLN, Tel:031-657232

Helen Eklöf, sektionsledare Operation, CLN, Tel:031-657221

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.