Sektionsledare till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2018-03-12   

Publicerades: 2018-02-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta med oss på Centraloperation? 

Vår arbetsplats präglas av effektivitet, engagemang, delaktighet och allra främst; patienten i centrum. Centraloperation består av 12 operationssalar samt Sterilteknisk enhet och ingår som en del i Anestesikliniken dit även Intensivvårdsavdelningen tillhör.  Vi söker dig som tycker om att arbeta på en operationsavdelning med blandad verksamhet där vi arbetar för att uppnå patientsäkra och smidiga flöden .Idag har vi verksamhet inom specialområdena, ortopedi, kirurgi, ,urologi öppen- och slutenvård. Vi arbetar interprofessionellt i team, där teamet har ett gemensamt ansvar för att operationsprogrammet på salen genomförs på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt.

Som Sektionsledare är du Centraloperations nyckelperson och kunskapsbärare inom området kirurgi och urologi. I samråd med kirurgkliniken planerar du operationsprogrammet och ansvarar för att organisera och leda det dagliga arbetet inom sektionen så att satta mål nås. Som stöd i det dagliga arbetet har du biträdande vårdenhetschef som är personalansvarig, medicinskt ledningsansvarig läkare samt koordinator på anestesin . Du samverkar med operationsansvariga läkare i driftsfrågor och medverkar i utveckling av rutiner och metoder. Du ansvarar för inköp av material och utrustning inom givna ramar. Tillsammans med utbildningsansvarig på avdelningen deltar du i utbildning och introduktion av nya kollegor. Därför kräver arbetet en anda av öppen kommunikation, prestigelöshet och förståelse för varandras ansvarsområden

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom operationssjukvård. Du har arbetat några år in yrket och är väl förtrogen med kirurgi och urologi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas hos tycker du om att arbeta teambaserat, är nytänkande och ödmjuk. Erfarenhet krävs.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander, vårdenhetschef, Tel:08-5870 3438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.