Serviceinriktad chefsassistent till Anestesikliniken

Sista ansökningsdag: 2018-02-04   

Publicerades: 2018-01-18

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Brinner du för service, ordning och reda och är en äkta problemlösare?

Vi söker nu en chefsassistent/klinikassistent till Anestesikliniken på Capio S:t Görans Sjukhus. Anestesikliniken består av Intensivvårdsavdelningen (IVA) och Centraloperation. IVA har åtta vårdplatser. Centraloperation består av en förberedelseenhet, tolv operations- salar, två postoperativa avdelningar, en sterilteknisk enhet och en preoperativ mottagning. Här opereras patienter planerat och akut dygnet runt. Kliniken har cirka 250 medarbetare, vi arbetar i team och tycker det är viktigt att trivas på jobbet!

Arbetsuppgifter
Klinikassistentens roll är i första hand att stötta klinikledningen och är direkt underställd verksamhetschefen. Tjänsten passar dig som trivs med att jobba med människor! Du ingår i vår ledningsgrupp och samverkansgrupp där du även skriver protokoll. Arbetet kräver en hög grad av självständigt arbete, flexibilitet samt initiativförmåga. Din roll innebär att vara ett administrativt stöd med hög servicenivå.

I arbetsuppgifterna ingår administrativa och ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du tar emot besök, bokar konferenser, hanterar dokument och intranätet, läkarnas kompetenskonton, inköp varor, frånvaro i schemaverktyg för läkare, administrativt stöd vid läkarrekrytering.

Det finns också en stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av rollen.

Kvalifikationer
Du är klinikens ansikte utåt som välkomnar och tar hand om besökare. Ditt bemötande är professionellt och trevligt och du ser snabbt till att slussa människor rätt. Vi söker dig som tycker om service, lösa problem och att hjälpa andra. Du är en van administratör som är strukturerad och har integritet. Du har god förmåga uttrycka dig i tal och skrift samt har god kunskap i Excel.

Att ge god service är avgörande för att du skall bli framgångsrik i rollen som assistent på Anestesikliniken. Vi är nyfikna på hur du ser på service och vad du skulle kunna bidra med inom detta område hos oss.  Beskriv gärna det i ditt personliga brev som du bifogar din ansökan.

Vid frågor kontakta verksamhetschef Minna Lönnstedt på telefon 08-5870 2890.

Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 2018-02-04. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Minna Lönnstedt/Verksamhetschef, Tel:08-5870 2890

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.