Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-10-31   

Publicerades: 2018-10-03

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

På Capio Geriatrik Dalen vårdar vi patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Intag sker via ambulans direkt från hemmet, direkt från akutmottagning och på remiss från andra sjukhus och vårdcentraler. Snittvårdtiden är drygt en vecka. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

 

Vi arbetar i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, samt vid behov dietist och kurator. 

 Vi har 24 vårdplatser. Medelvårdtid drygt en vecka.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. För både nyutexaminerade och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.

Stort intresse av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Heltid motsvarar 37h/v.
Lön: Individuell lönesättning. Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100 % motsvarar 37 timmar/ veckan

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Billström, Tel:08-68433851

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.