Sjuksköterska och vill jobba med arytmipatienter på Hjärtkliniken?

Sista ansökningsdag: 2018-11-12   

Publicerades: 2018-10-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du öka dina kunskaper inom kardiologi och den patientnära perioperativa omvårdnaden på pacemakeroperation?

Har du erfarenheter och kunskaper som du vill dela med dig av?

Är svaret ja på ovanstående frågor? Då vill vi veta vad just du kan bidra med till hjärtkliniken och arytmiflödet!  

Varmt välkommen att ringa eller maila mig så berättar jag mer om hur din anställning kan se ut hos oss! Kontaktuppgifter: Sara Dahlin, vårdenhetschef, 08-58701180, sara.dahlin@capiostgoran.se.

 

Hjärtkliniken är organiserad i tre flöden: arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi.

Arytmiflödet:

 • Avd 31 arytmi - Vårdavdelning med 11 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonverteringar. På avdelning 31 arytmi tar vi emot och vårdar patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva pacemakeroperationer.
 • Pacemakeroperation
 • Dagvård (elkonvertering och pacemaker)
 • Öppenvård - Hjärtcentrum Arytmi – specialistäkarmottagning, pacemakermottagning, förmaksflimmer- och antikoagulantiamottagning, patientundervisning.

Hjärtsvikt- och vitieflödet:

 • Avdelning 31 Svikt - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.
 • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning. 
 • Hjärt EKO - mottagning för öppen- och slutenvårdspatienter
 • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)
 • Öppenvård - Hjärtcentrum hjärtsvikt- och vitier - specialistläkarmottagning, hjärtsvikts- och vitiesjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Ischemiflödet:

 • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 10 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
 • Coronarangio/PCI-lab
 • Dagvård (coronarangio- och PCI)
 • Öppenvård - Hjärtcentrum Ischemi - Specialistläkarmottagning, sekundärpreventionssjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi arbetar i team kring patienten med läkare, sjuksköterska och undersköterska. På Hjärtkliniken är flera professioner anställda; läkare, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Vi söker nu sjuksköterska som vill arbeta på en kardiologisk avdelning med inriktning arytmi och hjärtsvikt kombinerat med tjänstgöring på pacemakeroperation.

Villkor

Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden.

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid treskiftsarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning. Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och utveckla Hjärtsjukvård. Du tycker om att arbeta i team och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare, heltid.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Dahlin, Vårdenhetschef, Tel:08-58701180

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25