Sjuksköterska sökes till medicinflöde

Sista ansökningsdag: 2018-02-06   

Publicerades: 2018-01-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 26 vårdplatser inklusive ett elektivt patientflöde, fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi/onkologi samt lungmedicin. Hos oss vårdas patienter inom gastroenterologi ex med sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som levercirrhos. Dessutom behandlas patienter inom lungflödet med diagnosen KOL och astma. Inom hematologiflödet vårdas patienter för myelom, lymfom och inom onkologiflödet vårdas patienter med bla komplikationer efter bröst-/ rektal-/ prostata cancer behandlingar.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för det dagliga hantering och administrering av läkemedel. Inom Hema/gastroflödet ingår t ex benmärgsundersökningar, ascitis-tappningar och admin. av cytostatika m m. Inom lungflödet kommer du arbeta med NIV app., TINA registreringar, bronkoskopier, thoraxdränage mm. När det gäller patienter med immunsuppressiv behandling ansvarar vi för uppföljning av blodprover och dostitrering. Vi jobbar i team där sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt dietister ingår.

Tjänsten är en rotationstjänst dvs dag/kväll och natt eller enligt överenskommelse. Du ingår i poängsystemet. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. Alla sjuksköterskor kan ta del av en mentor mot respektive flöde dessutom har vi ett nära samarbete med medicinmottagningen på S:t Görans sjukhus där sjuksköterskor får hospitera för att öka tryggheten i cytostatika hantering/Gastrobehandlingar.

För att skapa effektiva flöden med hög kvalitet arbetar vi med ständiga förbättringar enligt Leans principer. Det innebär att du bidrar till att utveckla verksamheten. Vi har strukturerade möten 1 gång/ vecka som får mer tid för patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för omvårdnad mot respektive flöde. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 1000

Magdalena Liedberg, Tel:08-58701304

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-04-14
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31