Sjuksköterska till dagvårdsavdelning för cytostatikabehandling

Sista ansökningsdag: 2018-02-11   

Publicerades: 2018-01-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av den onkologiska verksamheten på kirurgkliniken och anställer nu en sjuksköterska till Onkologisk dagvårdsavdelning för tarm- och prostatacancer. Du har ett genuint intresse för människor och har patientens bästa i fokus.

Onkologiska dagvårdsavdelning för tarm-prostatacancer har 8 platser. Vi har ett nära samarbete med kirurgmottagningen och vi arbetar för en sammanhållen vårdkedja för patienten.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är framför allt att ge information och råd om onkologisk behandling, administrera behandlingar, såväl cytostatika som andra behandlingar, samt vara stöd till patienter och närstående. Du kommer att arbeta som patientansvarig sjuksköterska och i arbetsuppgifterna ingår även uppföljning av givna behandlingar och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i onkologi samt vana att administrera cytostatikabehandlingar är meriterande.

Som person är du trygg och har ett mycket gott bemötande mot såväl patienter som medarbetare. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför välkommen att omgående skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Ryd Ausen, Tel:070 089 1121

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.