Sjuksköterska till internmedicinsk vårdavdelning

Sista ansökningsdag: 2018-03-09   

Publicerades: 2018-02-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 26 vårdplatser inklusive ett elektivt patientflöde, fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi/onkologi samt lungmedicin. Inom gastroflödet vårdas patienter med Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som levercirrhos. Inom lungflödet vårdas patienter med diagnos KOL och astma. Inom hemaflödet vårdas patienter med lymfom, myelom och KLL. I hemaflödet ingår även onkologpatienter som drabbas av komplikationer efter behandling vid bröst-/rektal-/prostata cancerdiagnos.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor som roterar mellan gastroenterologi, hematologi/onkologi samt lungmedicinsk flöde. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete. Som sjuksköterska på avdelning 20 har du ett varierande och spännande arbete som ger dig en bred kompetens. Arbetet omfattar ett stort medicinskt ansvar så som antibiotika, injektioner, cytostatika, blodtransfusioner, administrering av biologiska läkemedel, benmärgsundersökningar och ascites-/pleuratappning mm. Inom lungflödet kommer du att arbeta med NIV apparat,  TINA registreringar, thoraxdränage och du får lära dig att ta artär gas. Möjlighet finns att lära sig att assistera vid bronkoskopi. Många av patienterna som vårdas hos oss har centrala infarter.

Vi erbjuder

Vi tillämpar Timecare för schemaläggning och poängmodellen som ersättningsmodell. Du kommer jobba dag, kväll, natt samt helg. (2 helger av 5).

För att skapa effektiva flöden med hög kvalitet arbetar vi med ständiga förbättringar enligt Leans principer. Det innebär att du bidrar till att utveckla verksamheten. Vi har strukturerade möten 1 gång/ vecka som resulterar i aktiviteter och projekt som leder till förbättrade arbetssätt och en patient-säker vård.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. Alla sjuksköterskor har en mentor mot respektive flöde dessutom har vi ett nära samarbete med medicinmottagningen på S:t Görans sjukhus där sjuksköterskor får hospitera för att öka tryggheten i cytostatika hantering/gastrobehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för omvårdnad mot respektive flöde som ger dig en bred kompetens. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3074

Magdalena Liedberg/Biträdande vårdenhetschef, Tel:08-5870 1304

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-04-14
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31
Nattsjuksköterska till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska till endoskopimottagningen
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till avd 20/21B på Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Infektionskliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Akutmottagningen
Akutkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Kirurgklinikens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-03-24