Sjuksköterska sökes till lungflöde

Sista ansökningsdag: 2018-01-08   

Publicerades: 2017-11-01

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 24 vårdplatser inkl.ett elektivt patientflöde, fördelade på specialiteterna lungmedicin, hematologi/onkologi samt gastroenterologi.

Inom lungflödet vårdas och behandlas patienter med olika lungsjukdomar såsom pneumothorax, pleura vätska, KOL, astma/allergi mm.

Vi jobbar i team där sjuksköterska lungläkare, undersköterska, kurator, arbetsterapeut fysioterapeut samt dietist ingår. Vår verksamhet innebär förberedelse inför och övervakning efter bronkoskopier och CT-/ultraljudsledda punktioner, NIV behandlingar, blodgasundersökningar, TINA registreringar.

Vill du vara med och kunna påverka arbetssätt och arbetsmiljö så har du chansen nu. Med nya tankar och lösningar vill vi arbeta för en arbetsplats med kvalitet, utveckling och omtanke, tydlighet i arbetssättet samt arbetsstrukturer. Du kommer att medverka till hur verksamheten och teamen kring patienten byggs och hur olika kompetenser kan användas i arbetet med patienter och i utveckling framtiden. Genom samarbete och kommunikation tillsammans med övriga vårdens professioner och olika yrken vill du arbeta målinriktat för patientens bästa!     

Arbetsuppgifter
Du som sjuksköterska ansvarar för läkemedelshantering inklusive handhavande av drän, blodgastagning, förberedelse för bronkoskopi samt medicinska apparatur såsom NIV och TINA. Hantering av centrala infarter Piccline och SVP. Du är delaktig i en säker utskrivning för patienten.

Anställningsform
I tjänsten ingår dag/ kväll och natt eller enligt överenskommelse. Du ingår i S:t Görans poängsystem med färre helgpass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för omvårdnad mot respektive flöde. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. Utöver finns möjlighet till att ta del av projektet mentorskap inom lungmedicin med syfte att öka tryggheten.

För att skapa effektiva flöden med hög kvalitet arbetar vi med ständiga förbättringar enligt ena principer. Det innebär att du bidrar till att utveckla verksamheten. Vi har strukturerade möten 1 gång/ vecka som resulterar i aktiviteter och projekt som leder till förbättrade arbetssätt och en patientsäker vård.

Vi söker dig som är intresserad av lungmedicin och som vill utvecklas mot respektive flöde samt vill bidra till ett gott arbetsklimat. Du välkommen och ansöka idag. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 3074

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37
Akutkliniken
2019-04-21