Sjuksköterska till Medicinskt centrum

Sista ansökningsdag: 2018-04-20   

Publicerades: 2018-03-15

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringeringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Vi har fem flöden i vår verksamhet; gastroenterologi, lungmedicin, hematologi, endokrinologi och tromboembolism.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker sjuksköterska till nytillsatt tjänst på vår behandlingsavdelning som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med teamen inom flödena hematologi, gastroenterologi och i viss utsträckning endokrinologi. Du har vilja att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus i en god arbetsmiljö.

Du är en erfaren legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet inom gastroenterologi och/eller hematologi.

Sjuksköterskans tjänstgöring på behandlingsavdelning innefattar patienter som behandlas för hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar som kräver en vårdplats över dagen, men som därefter kan återvända hem. Det utförs i huvudsak behandlingar med cytostatika, granulocyte-macrofage adsorption (GMA), transfusioner och parenteral adminis­trering av biologiska läkemedel.

Inom endokrinologi på behandlingsavdelningen utförs intervenösa behandlingar samt hormonella belast­ningar för diagnostik tex synachtentest

Tjänsten innefattar även telefonrådgivning och hantering av ärenden i 1177.

Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Vi har möjlighet att erbjuda vissa patientgrupper videobesök, däribland inom endokrinologi, som en del av framtidens sjukvård.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25