Sjuksköterska till Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2018-09-29   

Publicerades: 2018-08-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus har under lång tid profilerat sig med en hög neurologisk kapacitet, kompetens och kvalitet. Nu söker vi fler kollegor då vår verksamhet växer.

Neurologiska Kliniken

Den neurologiska kliniken består av avdelningarna 32 SIVA, 32 NIMA och 33 NAVE, totalt 35 vårdplatser, samt den neurologiska mottagningen. Vi vårdar allt från urakuta strokelarm och specifik övervakning till planerade inläggningar och utredningar. Den genomsnittliga vårdtiden hos oss är 3,5 dygn.

I nuläget är vi drygt 80 sjuksköterskor och undersköterskor. Vi strävar efter en bra fördelning mellan kön, ålder och mångfald.

Om arbetet som sjuksköterska hos oss

Som sjuksköterska arbetar du på alla tre avdelningarna. Förutom vårdlag med patienter kan du som sjuksköterska ha rollen som akut strokesjuksköterska, ha ansvar för elektiva patienter eller jobba som mottagningssjuksköterska med vår neurologiska mottagning.

Som sjuksköterska har du hand om sex till sju patienter tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar treskift enligt vår förmånliga poängmodell, där vi tillämpar önskescheman efter personalens önskemål. Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet och/eller i pengar.

Kontakta oss gärna för att ställa dina frågor eller för att komma och hospitera hos oss en dag. Som nyanställd sjuksköterska får du tre veckors inskolning och mentorskap för stöttning och uppföljning. Du får även en två veckors strokeutbildning, som ger dig Strokekompetensbevis.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till ett fantastiskt team på neurologiska kliniken!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marielle Anzén, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 1155

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25