Sjuksköterska till vår behandlingsavdelning för dagvårdspatienter

Sista ansökningsdag: 2019-01-20   

Publicerades: 2018-12-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringeringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Vi har fem flöden i vår verksamhet; gastroenterologi, lungmedicin, hematologi, endokrinologi och tromboembolism.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Om tjänsten

Vi söker en sjuksköterska för ett vikariat till vår behandlingsavdelning. Vi är ett professionellt och glatt team med fyra sjuksköterskor, läkare inom hematologi och gastroenterologi och paramedicin.

Sjuksköterskans tjänstgöring på behandlingsavdelning innefattar patienter som behandlas för hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar som kräver en vårdplats över dagen, men som därefter kan återvända hem. Det utförs i huvudsak behandlingar med cytostatika, granulocyte-macrofage adsorption (GMA), blodtransfusioner och parenteral adminis­trering av biologiska läkemedel.

Tjänsten innefattar även telefonrådgivning i TeleQ och hantering av ärenden i 1177.

Anställningens omfattning

Anställningsformen är ett vikariat fr o m maj och minst 1 år framåt på heltid, måndag-fredag, med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Din bakgrund/Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du trivs även med självständigt arbete där du fattar egna beslut. Vill du vara med att skapa ett gott arbetsklimat och fortsätta bygga upp vår nya mottagning så är du välkommen med din ansökan.

Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Du är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med teamet inom flödena hematologi och gastroenterologi. Du har vilja att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus i en god arbetsmiljö.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska inom gastroenterologi och/eller hematologi. Cytostatika-kompetens är meriterande.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Maj 2019

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-04-14
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31