Sjuksköterska Urologienheten

Sista ansökningsdag: 2019-03-10   

Publicerades: 2019-02-08

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Om Urologienheten

På Urologienheten behandlas och diagnostiseras sjukdomar i övre och nedre urinvägar samt i de manliga könsorganen. Vi arbetar i team som består av urologspecialister, urologsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även ett nära samarbete med kirurgienheten.

Beskrivning

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska med intresse eller erfarenhet av arbete inom urologi.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en urologmottagning. Du stöttar våra urologer, har egen sjuksköterskemottagning samt telefonrådgivning.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats men tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där service och kvalitet prioriteras.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Erfarenhet inom urologi är meriterande. För dig är samarbete, vänligt bemötande och ett professionellt förhållningssätt en självklarhet. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är dagtid måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann Bjurén Klangh, Enhetschef, Tel:031-657283

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28