Sjuksköterska Geriatrik - Dalens sjukhus, Enskede

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2018-01-02

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

På Capio Geriatrik Dalen vårdar vi patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Intag sker via ambulans direkt från hemmet, direkt från akutmottagning och på remiss från andra sjukhus och vårdcentraler. Snittvårdtiden är drygt en vecka. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Avdelning 72 erbjuder rehabilitering/vård åt äldre patienter som fått fraktur av olika slag eller andra ortopediska åkommor.

För att ge den bästa vård och rehabilitering arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, samt Vb dietist och kurator.

Arbetet som sjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket innebär att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i sin rehabilitering och bevaka dennes intressen. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patentens rehabiliteringen.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, katetersättning/hantering, blodtransfusioner, antibiotika administrering och sedvanlig läkemedels administrering.

 Vi har 24 vårdplatser. Medelvårdtid ca 10 dagar.

ArbetsuppgifterKvalifikationer

Sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. För både nyutexaminerade och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.

Ett intresse/erfarenhet av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Heltid motsvarar 37h/v.
Lön: Individuell lönesättning. Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100 % motsvarar 37 timmar/ veckan

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Monika Åberg / Enhetschef / Monika.aberg@capio.se, Tel:08-684 33872

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.