Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Bröstcentrum onkologi

Sista ansökningsdag: 2018-05-20   

Publicerades: 2018-04-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare.. Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus har nu expanderat enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm Gotland. Vår enhet är ett av tre Bröstcentrum i Stockholm. Vi har ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Vi söker nu dig som vill arbeta som Kontaktsjuksköterska hos oss på Bröstcentrum onkologi . Du erbjuds ett omväxlande och självständigt teamarbete som kräver personlig flexibilitet och mognad. Du kommer även ha sedvanligt mottagningsarbete inklusive att ha egen mottagning, telefonrådgivning, samt deltagande i multidisciplinärt konferensarbete.

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för utveckling. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas.

Läs mer om oss och vår verksamhet genom att klicka här (Bröstcentrums externa hemsida).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket och med vidareutbildning i onkologi eller motsvarande. Det är meriterande om du även arbetat som kontaktsjuksköterska och med mottagningsverksamhet.

Som person är du trygg och flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 1733

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25