Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Bröstcentrum Onkologi

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-02-04

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare. Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus har nu expanderat enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm Gotland. Vår enhet är ett av tre Bröstcentrum i Stockholm. Vi har ansvar för en sammanhållen vårdkedja inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Kontaktsjuksköterska hos oss på Bröstcentrum onkologi. Du erbjuds ett omväxlande och självständigt teamarbete som kräver personlig flexibilitet och mognad.

Arbetet innefattar sedvanligt mottagningsarbete inklusive att ha egen mottagning, telefonrådgivning, samt deltagande i multidisciplinärt konferensarbete. Möjlighet till vidareutveckling samt att driva egna projekt/förbättringsarbeten.

Läs gärna mer på vår hemsida.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket och med vidareutbildning i onkologi eller motsvarande. Du har gärna arbetat som kontaktsjuksköterska tidigare.

Mottagningsarbete är meriterande liksom vana från bröstcancervård. Som person är du trygg och flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete.

Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, Tel:08-5870 1733

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.