Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi

Sista ansökningsdag: 2019-03-31   

Publicerades: 2019-02-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vi har öppnat upp 12 nya vårdplatser med inriktning hematologi och onkologi på Medicinkliniken, 21 B.  Vi ser över vår organisation och kompletterar våra befintliga flöden med nya vårdplatser där patienter med hematologiska och onkologiska komplikationer kommer att vårdas. De nya vårdplatserna, belägna på avdelning 21B, kommer att ha ett nära samarbete med gastro-, hema- och lungflödena på avdelning 20 på Medicinkliniken samt med onkologi och kirurgi på Kirurgkliniken. Möjligheter ges därmed både till breda och varierade arbetsuppgifter samt till specialisering.

Nu rekryterar vi ett antal sjuksköterskor till tillsvidareanställningar. Vi letar efter sjuksköterskor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans med oss vill skapa den bästa möjliga vården för en viktig patientgrupp. Du kommer att vara delaktig i uppbyggandet av en ny verksamhet och kommer därmed att ha möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner.

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet av att arbeta med patienter inom onkologi/hematologi. Du är specialistsjuksköterska och/eller erfaren sjuksköterska med några års erfarenhet av hematologi, onkologi eller akutsjukvård.

Du tycker om att bidra med dina kunskaper till arbetsgruppen och vill gärna delta aktivt i skapandet av ett gott arbetsklimat och utvecklingsarbete. Du värdesätter teamarbete men även att arbeta självständigt och att fatta egna beslut.

Vi kan erbjuda en välplanerad och organiserad verksamhet med ett strukturerat arbetssätt, förbättrings och utvecklingsarbete enligt LEAN, tvärprofessionella team och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tillsammans arbetar vi för en vård i toppklass!

Vi gör urval och intervjuar löpande för att bemanna vårdplatserna så snart som möjligt. Tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Personalbostäder

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset. Läs mer här.

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet:

Tillsammans skapar vi på Capio S:t Görans sjukhus vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande strävar vi mot att bli landets bästa sjukhus. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Capio St Göran finns hematologi och onkologi som är högspecialiserade verksamheter som utreder och behandlar patienter bröst-/ rektal-/ prostata cancer samt med Myelom, KLL och Lymfom.

Nu startar vi en specialiserad vårdavdelning för dessa patienter, På avdelningen ansvarar sjuksköterskor för omvårdnad, läkemedelshantering inklusive cytostatika administrering, handhavande av centrala infarter samt medicinsk apparatur och är delaktiga i en säker utskrivning för patienter.

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. På avdelning 20 vårdas patienter med sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som tumörsjukdomar samt patienter som påverkas av KOL och astma. 21 B är en avdelning med 12 platser för hematologi/onkologi.

Vi jobbar med förbättringsarbete efter Lean-modellen. En modern vård med patienten i centrum fokuserar på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelning 20 jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls och Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Arbetssättet har utarbetats av personalen på avdelning 20 och syftar till att stärka patientsäkerheten och effektiviteten i det dagliga arbetet.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team där sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister ingår. Sjuksköterskor och undersköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående. Som sjuksköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens olika behov under vårdtiden. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och har ansvar för fem till sex patienter.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magdalena Liedberg, Biträdande vårdenhetschef, Tel:08-58701304

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25