Sjuksköterskor med erfarenhet av onkologi/hematologi sökes!

Sista ansökningsdag: 2018-10-28   

Publicerades: 2018-10-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med på en ny spännande resa när vi öppnar upp 12 nya vårdplatser med inriktning hematologi och onkologi på Medicinkliniken?

Vi ser över vår organisation och kompletterar våra befintliga flöden med nya vårdplatser där patienter med hematologiska och onkologiska komplikationer kommer att vårdas. De nya vårdplatserna, belägna på avdelning 21B, kommer att ha ett nära samarbete med gastro-, hema- och lungflödena på avdelning 20 på Medicinkliniken samt med onkologi och kirurgi på Kirurgkliniken. Möjligheter ges därmed både till breda och varierade arbetsuppgifter samt till specialisering.

Nu rekryterar vi ett antal sjuksköterskor till tillsvidareanställningar. Vi letar efter sjuksköterskor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans med oss vill skapa den bästa möjliga vården för en viktig patientgrupp. Du kommer att vara delaktig i uppbyggandet av en ny verksamhet och kommer därmed att ha möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner. 

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet av att arbeta med patienter inom onkologi/hematologi. Du är specialistsjuksköterska och/eller erfaren sjuksköterska med några års erfarenhet av hematologi, onkologi eller akutsjukvård.

Du tycker om att bidra med dina kunskaper till arbetsgruppen och vill gärna delta aktivt i skapandet av ett gott arbetsklimat och utvecklingsarbete. Du värdesätter teamarbete men även att arbeta självständigt och att fatta egna beslut.

Vi kan erbjuda en välplanerad och organiserad verksamhet med ett strukturerat arbetssätt, förbättrings- och utvecklingsarbete enligt LEAN, tvärprofessionella team och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tillsammans arbetar vi för en vård i toppklass!

 

Vi gör urval och intervjuar löpande för att bemanna vårdplatserna så snart som möjligt. Tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

 

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet:

Tillsammans skapar vi på Capio S:t Görans sjukhus vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande strävar vi mot att bli landets bästa sjukhus. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Capio St Göran finns hematologi och onkologi som är högspecialiserade verksamheter som utreder och behandlar patienter bröst-/ rektal-/ prostata cancer samt med med myelom, KLL och lymfom samt Nu startar vi en specialiserad vårdavdelning för dessa patienter, På avdelningen ansvarar sjuksköterskor för omvårdnad, läkemedelshantering inklusive cytostatikaadministrering, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur och är delaktiga i en säker utskrivning för patienter.

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. Nu har vi fått ytterligare ett antal vårdplatser med inriktning på onkologi och hematologi på en ny avdelning, 21 B.

På avdelning 20 vårdas patienter med sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som tumörsjukdomar samt patienter som påverkas av KOL och astma. Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Vi jobbar med förbättringsarbete efter Lean-modellen dvs vi vill bort från vårdens traditionella stuprörstänkande och gammalmodiga massproduktionsfilosofi. En modern vård med patienten i centrum fokuserar på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde.

På avdelning 20 jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls och Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Arbetssättet har utarbetats av personalen på avdelning 20 och syftar till att stärka patientsäkerheten och effektiviteten i det dagliga arbetet.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team där sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister ingår. Sjuksköterskor och undersköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående. Som sjuksköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens olika behov under vårdtiden. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och har ansvar för fem till sex patienter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3074

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28